Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Ημερίδα για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία του νέου ΕΣΠΑ 3/4/2014

2/4/2014

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας διοργανώνει την Πέμπτη 3 Απριλίου στο ξενοδοχείο Χίλτον ημερίδα διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία («ΕΠΑνΕΚ-κίνηση») του νέου ΕΣΠΑ.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι προτάσεις για τις δράσεις που θα ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα, οι οποίες θα τεθούν από αύριο σε δημόσια διαβούλευση.

Στην έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης θα απευθύνουν ομιλίες ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης, ο επικεφαλής του Γραφείου Αθηνών της Γενικής Διεύθυνσης ECFIN της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων-ΕΣΠΑ Γιώργος Γιαννούσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Γιώργος Ζαννιάς, ο επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού Δημήτρης Πτωχός, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων Γιάννης Παπαδόπουλος και ο ιδρυτής της εταιρίας Warply (Startup) Γιάννης Δοξαράς.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα συνεδριάσουν επιμέρους ομάδες εργασίας για τους τομείς της οικονομίας στους οποίους θα δοθεί έμφαση στο πλαίσιο του νέου προγράμματος. Οι τομείς αυτοί, όπως προέκυψαν από τις μελέτες του ΙΟΒΕ, του ΚΕΠΕ και της McKinsey είναι: Τουρισμός, Ενέργεια, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Περιβάλλον, Δημιουργικές – Πολιτιστικές Βιομηχανίες, Αγροδιατροφή, Υλικά-Κατασκευές, Υγεία-Φαρμακευτική Βιομηχανία, Εφοδιαστική Αλυσίδα.΄

Δείτε όλες τις πληροφορίες και το υλικό στο microsite της εκδήλωσης http://www.antagonistikotita.gr/event/el/index.asp 

Επιχειρησιακό πρόγραμμα

ΕΠ "Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα"

Φορέας

Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα»

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 17/9/2015